Voor de werkgever

Hoe start ik met CateringHero?

Ben jij werkzaam in de catering branche? Dan ben je hier aan het juiste adres! Meld je aan via de button: “Meld je aan” en vul de gevraagde gegevens in. Je krijgt dan een mail van ons, waarin je een beheerdersaccount krijgt en zo zelf jouw medewerkers kan toevoegen.

Alle bedrijven die aangesloten zijn bij de branche vereniging ONCE, mogen voor een gereduceerd tarief gebruik maken van onze trainingen.

Wat is het verschil tussen het Basis en Premium pakket?

Heb je méér dan 50 medewerkers in dienst en wil je graag je eigen online academy starten? Dan is het CateringHero Premium pakket interessant om eens naar te kijken. Uiteraard is het mogelijk om eerst de trainingen eens rustig te verkennen via het Basis pakket. Je zal versteld staan hoe leuk het is!

Is er een maximaal aantal accounts aan CateringHero verbonden?

Nee, alle medewerkers mogen onbeperkt gebruik maken van ons aanbod. Hier is geen limiet aan verbonden.  Je betaalt voor het aantal medewerkers dat je toevoegt in de leeromgeving.

Kan ik de voortgang bijhouden van mijn medewerkers?

Yes! Als leidinggevende of manager krijg je toegang tot de actuele resultaten en voortgang van je medewerkers via Team Voortgang binnen het leerplatform. Zo heb je te allen tijde inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem! Gebruik de link Wachtwoord vergeten op de inlogpagina van het leerplatform.

Voor de werknemer

Waarom CateringHero?

Jezelf ontwikkelen is leuk. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kan nemen over je leven. Op de werkvloer en in het dagelijks leven. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkeld, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller. CateringHero helpt je hierbij!

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen van CateringHero?

Ben jij werkzaam in de catering branche? Is jouw werkgever aangesloten bij ONCE? Je werkgever kan dan voor een gereduceerd tarief een account aanvragen via het aanmeldformulier. Jullie ontvangen dezelfde dag nog de inlogcodes zodat je direct aan de slag kan met het leerplatform.

Mag ik alle trainingen volgen?

Ja, bekijk ons volledige aanbod in de Catalogus binnen het leerplatform. Je bent vrij om alle online trainingen op te starten. Succes!

Krijg ik een certificaat bij het behalen van een training?

Ja. Na het positief afronden van een training ontvang je een gepersonaliseerd certificaat. Dit certificaat wordt automatisch opgeslagen in je Portfolio en kan je downloaden in PDF formaat.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem! Gebruik de link Wachtwoord vergeten op de inlogpagina van het leerplatform.