Eerste leerplatform voor de Catering: CateringHero!

23 maart 2021HorecaHero en de branche- & netwerkvereniging ONCE hebben het initiatief genomen om een breed aanbod aan online trainingen voor de party- & eventcatering te ontwikkelen. Deze trainingen zijn super leuk en  interactief en wordt aangeboden via een eigen leerplatform genaamd: CateringHero!

Het trainingsaanbod bestaat enerzijds uit verschillende vakinhoudelijke trainingen afgeleid van HorecaHero en anderzijds trainingen die samen met cateraars van ONCE zijn ontwikkeld specifiek voor de party- & eventcatering! Een stevige basis die op termijn de gehele cateringbranche ten goede komt. En het mooie is; het trainingsaanbod zal blijven groeien. Alle cateraars, ook al ben je niet aangesloten bij ONCE, kunnen gebruik maken van dit platform.

Motiveren & inspireren

Met CateringHero train je niet alleen medewerkers, we motiveren en inspireren hen ook! Personeel moet continu de veranderingen in de markt en het bedrijf bijhouden. Ook wil je gekwalificeerde medewerkers zo lang mogelijk binden. Het is daarom belangrijk om te investeren in hun ontwikkeling. Ze worden er niet alleen effectiever van, maar ervaren ook meer plezier in het werk!

Onboarding

Gebruik het leerplatform ook om nieuwe medewerkers via een onboarding programma in te werken. Onboarding is een belangrijk trainingsonderdeel voor het succes van nieuwe medewerkers. Medewerkers die een effectief inwerktraject doorlopen blijken productiever te zijn, voelen zich waardevoller en bouwen sneller een relatie op met de onderneming. Ook draagt het bij aan een goede eerste indruk. Wanneer de markt straks weer aantrekt, besparen de CateringHero modules veel tijd én geld bij het inwerken van nieuw personeel.

Dat wil toch iedereen?

Werf, bind en behoud medewerkers

CateringHero zorgt ervoor dat nieuwe en huidige medewerkers het hele jaar door trainingen kunnen volgen en zichzelf ontwikkelen!

Meer informatie over CateringHero?

Wilt u meer informatie of beeldmateriaal ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via Michelle op telefoonnummer 085 – 864 0036 of via michelle@learnhero.nl